De content op deze website wordt niet meer bijgewerkt. Actuele content is te vinden op Data-docent.nl

Een publicatieplatform voor onafhankelijke enterprise architecten

Het onderhouden van een blog waarmee veelal korte updates gepulbiceerd worden is reeds gemeengoed. Publiceren van artikelen en whitepapers via internet wordt veelal gedaan via de eigen website van een organisatie. Een publicatie platform dat deze interactie centraliseert voor ZZP enterprise architecten heeft toegevoegde waarde.

Waarom een publicatie platform?

Onafhankelijke of ZZP enterprise architecten beschikken gezamenlijk over een enorm potentieel aan kennis. Of het nu op het vlak van domeinen, methoden of organisaties is er is altijd een ZZP expert te vinden. Echter hoe bundelen en ontsluiten we dit enorm kennisresevoir. Een publicatie platform voor onafhankelijk enterprise architecten is hier een informatief en krachtig middel voor!

Wat is het publicatie platform?

Het publicatie platform is een eenvodige website waarop inhoudelijke artikelen en whitepapers over enterprise architectuur ontsloten worden. Deze documenten worden op verschillende manieren ontsloten. Bijvoorbeeld via google search, een tag cloud of een onderwerpen boom. Maar ook met een emailing nieuwsbrief. Hiermee is op eenvoudige wijze de voor jou relevante informatie terug te vinden.

Waarom meedoen?

Als ZZP enterprise architect biedt het platform de mogelijkheid om je kennis te etaleren aan een breed maar in enterprise architectuur geinteresseerd publiek. Aan je publicatie stellen we een paar eisen:

  • Het beschrijft een inhoudelijk onderwerp op het vlak van enterprise architectuur.
  • Het is geen reclameboodschap, wel mag je het document in je eigen huisstijl publiceren en ook een biografie van de auteur is geen probleem.
  • Aan de publicatie voeg je bij het uploaden extra informatie toe zoals trefwoorden en een korte samenvatting.

Onze werkwijze

Meedoen aan het publicatie platform als auteur bestaat uit de volgende stappen:

  • Inschrijven als auteur, je vult je persoonsgegevens in en een korte biografie in en vervolgens wordt er een auteursaccount voor je aangemaakt.
  • Publiceren van documenten, als je ingelogt bent als deelnemer kun je via een eenvoudig formulier je PDF documenten uploaden (inclusief de metadata). Vervolgens wordt het document gereviewed en indien akkoord gepubliceerd.
  • Beheer van je documenten, na publicatie van je documenten heb je de mogelijkheid om deze te beheren, bijvoorbeeld vernieuwen, aanpassen of verwijderen.

Wil je meedoen aan dit intiatief schrijf je dan nu in via bovenstaande link!

 

 Reageer
Bekijk reactiesCopyright (c) 2013 Atelier Helder en Interactory. Ontwerp door FCT.